Médiatájékoztató

Szeptember 02.-04 között kerül megrendezésre a XVII. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny, amely első alkalommal egyben az East European Accuracy Cup utolsó fináléja.

Idén született kétoldalú megállapodást követően 5 ország bevonásával elindult a Kelet Európai Ejtőernyős Célbaugró verseny sorozat. A rendező országok: Magyarország, Moldávia, Románia, Bulgária, Lengyelország, ezek mellett a környező országokból is és az ország több klubjától is érkeznek csapatok. Eddigi nevezett csapatlétszám 15 (négy fő csapatonként) Kihirdetett versenyszámok: Csapat célbaugrás és egyéni célbaugrás, valamint a Kelet Europai Kupasorozat szegedi fordulójának és az egész versenysorozatnak az összesített értékelésére kerül majd sor.

A nyitó ünnepség a Tiszai Halléfőző fesztivál területén történik 03.-án szombaton 11.00-kor, ahol a verseny fővédnöke Dr. Simicskó István nyitja meg a versenyt. Az ünnepség a Világbajnok csapat tagjának bemutató ugrásával (Varga Tamás), aki a Magyar Tartalékos Szövetség zászlaját hozza a helyszínre ejtőernyővel a Tisza rakpartra. Elkísér a szegedi paprikás boszorkány, aki a halléfőző fesztivál nagybográcsába hozza a paprikát és az utolsó ugró egy szatyor apró hallal járul hozzá a verseny alapanyagaihoz.

Info: letölthető

XVII. MATASZ-Kupa 2016 versenykiírás

Matasz_kupa_2016_English_version

Tel: + 36 (70) 378-0544                                    Fax: + 36 (62) 541-670

6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér                    Levélcím: *: H-6701 Szeged, Pf.: 1014.