tandemugras-szeged-csorba-jozsefCsorba József, ugrások száma 4000+

1967-ben született és gyermekkorától fogva foglalkoztatja a repülés és a repüléshez kötődő sportágak. Az ejtőernyőzést 15 éves korától űzi aktív sportolóként, oktatóként és tandempilótaként. Ez a tevékenység napi szinten jelenleg is kitölti az életét és ezért rendszeresen sportrendezvények, bemutatók és a tandemugrás révén próbálja ezt a szép sportágat megszerettetni az emberekkel. Véleménye szerint, ez a sport olyan, mint a drog, ha egyszer belekóstolunk, többé nem lehet könnyen leszokni róla. A hiányát mindig érezni fogjuk. Ehhez a kellemes függőséghez szeretné hozzásegíteni az érdeklődőket, amelyhez megnyugtató hátteret nyújthat az a pár évtizedes tapasztalat, amellyel jómaga és oktató társai rendelkeznek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERARéczi Attila, ugrások száma: 7000+

– 24 éve foglalkozom az ejtőernyőzéssel, több száz ejtőernyős tanuló kiképzését irányítottam; – 22 évig a Magyar Katonai Ejtőernyős válogatott tagja voltam, a Magyar Nemzeti Ejtőernyős válogatott tagja vagyok a mai napig is; – Ejtőernyős Világkupa összetett 1. helyezés, Világbajnoki 2 és 3 helyezés, többszörös Magyar Bajnok stb.; Több éve próbálom az élsportot abbahagyni, de nem nagyon megy;-). Két éve mondogatom folyamatosa magamban: ez az utolsó verseny! Ezzel csak azt szeretném mondani: vigyázat az ejtőernyőzéssel, mert függőséget okozhat! 🙂

varga-tamas-tandemugras-ejtoernyozes-szegedVarga Tamás, ugrások száma: 8800+

1985 óta ejtőernyőzöm, a Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatott és a Nemzeti válogatott tagja vagyok. Többszörös Magyar Bajnok, Világkupa győztes, Világbajnoki 2. helyezett csapat tag. Ejtőernyős oktató és Rigger (Karbantartó hajtogató) munkakörben dolgozom a Honvédségnél. “Életem az ejtőernyőzés”. A csapatban légi operatőri, oktatói feladatokat látok el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem lesz publikus. Required fields are marked *

Hozzászólás elküldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .