Üdvözlünk!

Réczi Attila: ugrások száma 7000+

Katonaként 30 évig foglalkoztam az ejtőernyőzéssel, több száz ejtőernyős tanuló kiképzését irányítottam. 25 évig a Magyar Katonai Ejtőernyős válogatott tagja voltam. Ejtőernyős Világkupa összetett 1. helyezés, Világbajnoki 2 és 3 helyezés, többszörös Magyar Bajnok stb. Az utóbbi években már a civil szférában foglalkozom az ejtőernyős képzésekkel és tandemugrással.

Varga Tamás: ugrások száma 11.000+

1985 óta ejtőernyőzöm, a Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatott és a Nemzeti Válogatott tagja vagyok. Többszörös Magyar Bajnok, Világkupa győztes és Világbajnoki csapat tag. Ejtőernyős oktató és Rigger (karbantartó hajtogató) munkakörben dolgozom a Honvédségnél. “Életem az ejtőernyőzés”. A csapatban légi operatőri, oktatói feladatokat is ellátok.

Csorba József: ugrások száma 6500+

Gyermekkoromtól fogva foglalkoztat a repülés és a repüléshez kötődő sportágak. Az ejtőernyőzést 15 éves koromtól űzöm. Kezdetben aktív sportolóként, majd oktatóként és tandempilótaként. Ez a tevékenység napi szinten jelenleg is kitölti az életem. Sportrendezvények, bemutatók és a tandemugrás révén próbálom ezt a szép sportágat megszerettetni az emberekkel. Véleményem szerint, ez a sport olyan, mint a drog, ha egyszer belekóstolunk, többé nem lehet könnyen leszokni róla. A hiányát mindig érezni fogjuk. Ehhez a kellemes függőséghez szeretném hozzásegíteni az érdeklődőket, amelyhez megnyugtató hátteret nyújthat az a pár évtizedes tapasztalat, amellyel jómagam és oktató társaim rendelkeznek.

Bozóki Zsolt: ugrások száma 8000+

1986-ban kezdtem ejtőernyőzni, társaimhoz hasonlóan én is a Magyar Honvédség kötelékében. A válogatott keret tagjaként versenyeztem a magyar és világversenyeken egyaránt, számos dobogós helyezést elérve és érmekkel-élményekkel gazdagodva.
10 éve tandempilótaként már több, mint 2000 ugrás során sikerült fantasztikus élményekkel gazdagítani azokat, akik az ejtőernyőzést ily módon szeretnék kipróbálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem lesz publikus. Required fields are marked *

Hozzászólás elküldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .