Vállaljuk ejtőernyős bemutatók szervezését és engedélyeztetését. Sok cég és önkormányzat rendezvényekre, vagy reprezentációs célra szokta igényelni az ejtőernyős bemutatót, nem ritkán tandemugrással egybekötve, hiszen egy kis “extrém ajándék” mind a partner, mind a közönség számára örök emlék marad.

Lehetőség van egyedi transzparenssel, zászlóval, füstölőkkel történő ejtőernyős ugrásra is. Természetesen maga az ejtőernyőzés, mint látványérték sem elhanyagolható. Rendezvényeken mindig nagy sikert szoktunk aratni, a közönség jó néven veszi a szervezők ilyen irányú figyelmességét. Ez részben köszönhető az előbb említett látványértéknek, valamint annak, hogy az “átlagember” ritkán találkozik az ejtőernyőzéssel ilyen közvetlen formában, hiszen ez a tevékenység nem része szervesen a mindennapi életnek. A bemutatókon résztvevő ugrók létszáma – a földet érési terület méretétől függően – 1 – 12 fő lehet. I. osztályú bemutatói engedéllyel rendelkező ejtőernyőseink elképesztően kis területre képesek beugrani. Volt már példa arra is, hogy szülinapi bulira vittünk pezsgőt a kerti úszómedence mellé.

Referencia bemutatóink:

– Szegedi sportcsarnok – Madár – Pérez Boxgála;
– Alsó rakpart – Szegedi Halászléfőző verseny;
– Sportuszoda – Ifjúsági Vizilabda EB;
– Árpád tér – Déli Apró születésnap;
– Gellért Szabadidőközpont – Pick vállalati buli;
– Dobó tér, Eger – Augusztus 20.
– Favilla vendeglő udvara – Erős ember verseny
– Dóm tér – Vivicittá futás
– Szegedi Cora parkoló

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címed nem lesz publikus. Required fields are marked *

Hozzászólás elküldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .